Rockfon hoofdkantoor het eerste kantoorpand in Denemarken met WELL Platinum certificering

13 december 2023

Het hoofdkantoor van Rockfon in Hedehusene, Denemarken, heeft een WELL Platinum certificering ontvangen. Dit is het eerste Deense kantoorgebouw met het hoogste niveau van deze certificering op het gebied van welzijn.

Rockfon hoofdkantoor in Hedehusene: WELL Certifiedâ„¢ Platinum

Rockfon hoofdkantoor in Hedehusene: WELL Certifiedâ„¢ Platinum

Rockfon, onderdeel van ROCKWOOL Group, kondigde op 23 november aan dat haar 3.448 vierkante meter grote hoofdkantoor in Hedehusene, Denemarken, een WELL certificering op Platinum-niveau heeft behaald. Het is het eerste kantoorgebouw in Denemarken dat het hoogste niveau van deze prestigieuze certificering heeft behaald onder de meest recente versie van de standaard.

Het pand in Hedehusene werd gebouwd in 1972 en biedt werkplekken aan meer dan 160 teamleden van Rockfon en de zusterbedrijven Rockpanel, Lapinus en Grodan. In 2022 werd het kantoorgebouw gerenoveerd door het in Kopenhagen gevestigde architectenbureau Arcgency.

Bij Rockfon namen we de uitdaging aan om onze werkplekken wereldwijd opnieuw vorm te geven door bestaande gebouwen te renoveren - niet alleen om de algehele CO2-voetafdruk te verminderen - maar ook om een mensgerichte benadering te hanteren door onze kantoren uitnodigender te maken en samenwerking en welzijn te stimuleren.

Parik Chopra

Managing Director bij Rockfon
Met ons uitgebreide portfolio van akoestische oplossingen in verschillende materialen, vormen en kleuren, hadden we het perfecte startpunt om een ruimte te creëren die welzijn bevordert en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Christian Klinge

Directeur Design Solutions bij Rockfon