Onze verbeterde en gebruiksvriendelijke verpakking voor ophangsystemen

20 april 2020

Er zijn verschillende belangrijke verbeteringen aangebracht aan de verpakkingen van onze Chicago Metallic T24 en T15 ophangsystemen, waardoor het makkelijker is geworden voor zowel installateurs als distributeurs.

new packaging for grids

Wij hebben onze populaire T24 en T15 Chicago Metallic rastersystemen verbeterd om aan de markteisen te voldoen en het installatieproces te vereenvoudigen. Bovendien hebben we een nieuwe en slimmere verpakking ontwikkeld die de bruikbaarheid en functionaliteit van de dozen voor onze systeemplafonds verbetert.

Makkelijk te herkennen

De verpakking van het systeemplafond heeft een visuele make-over gekregen. De verpakking is nu voorzien van een duidelijk Rockfon-logo, waardoor de dozen zowel in het magazijn als op de bouwplaats gemakkelijk te herkennen zijn.

Eenvoudig te dragen en te openen

Door de inhoud van de doos aan te passen, wegen ze nu minder dan 20 kg en kunnen ze dus door slechts één persoon worden gedragen, wat tijd bespaart op de werkvloer. We hebben een unieke tweezijdige scheurstrip aan de doos toegevoegd, waardoor hij gemakkelijk te openen is zonder gebruik van een mes of gereedschap dat het rooster zou kunnen beschadigen. Dankzij de scheurstrip kan je gemakkelijk bij de profielen, of de dozen nu verticaal of horizontaal staan.

Extra bescherming en geoptimaliseerde inhoud

De extra bescherming aan de uiteinden die in de doos is ingebouwd, beschermt de profielen tegen eventuele schokken tijdens transport en opslag. De doos kan gemakkelijk opnieuw worden verzegeld, zodat je ongebruikte profielen weer veilig kunt opbergen voor het volgende project. Om verspilling te voorkomen en de aankoop te vergemakkelijken, zijn de nieuwe Chicago Metallic verpakkingen perfect afgestemd op hoeveelheden. Voor elke doos met hoofdprofielen heb je twee dozen met dwarsprofielen nodig.

Soepele installatie

Om voor meer flexibiliteit te zorgen zonder aan functionaliteit in te boeten, hebben we de gleufafstand op de Chicago Metallic T24 en T15 systemen aangepast van 150 mm naar 100 mm, zodat er per 600 mm module zes gleuven op elke hoofdloper zijn, in plaats van slechts vier. Deze verandering zorgt voor meer flexibiliteit bij het installeren rondom in het plafond ingebouwde voorzieningen, omdat er minder accessoires nodig zijn om het plafond vast te zetten. De kleinere afstand tussen de groeven bespaart installatietijd en vermindert de behoefte aan ad hoc oplossingen wat betreft service-integratie.

Rockfon/ Chicago Metallic Grid with new slot distance - vertical

Wat zijn de nieuwe voordelen?

  • Meer mogelijkheden voor plafondindeling & service-integratie dankzij de nieuwe gleufafstand van 100 mm in plaats van 150 mm.

  • De nieuwe scheurstrip maakt het gemakkelijk om de profielen uit te pakken.

  • Ergonomische lichtgewicht dozen geschikt om door één persoon te worden gedragen.

  • Extra bescherming aan de uiteinden behoedt de profielen voor eventuele stoten of schokken tijdens transport en opslag.

 

Gerelateerde artikelen