Vijf manieren om het welzijn te verbeteren door middel van interieurontwerp

Interieurontwerp heeft zonder twijfel enorme effecten op onze gezondheid en ons welzijn. Nu we meer dan 90% van onze tijd binnenshuis doorbrengen, is het tijd om enkele belangrijke elementen te onderzoeken die ons een ontspannen, kalm en gelukkig gevoel geven.

rockfon-design-oplossingen

Rockfon Mono Acoustics in SEB Bank & Pension, Kopenhagen, Denemarken

Het is heel eenvoudig om Rockfon Senses in je ontwerp op te nemen. Het assortiment wandpanelen bestaat uit vijf verschillende natuurlijke oppervlakken - van frisse lentebloemen tot delicate gevallen bladeren of getextureerd alpenhooi. Nadat je het oppervlak hebt gekozen dat bij je ruimte past, duurt de installatie slechts een paar minuten, het is net zo eenvoudig als het ophangen van een schilderij aan de muur. Plug-and-play. Haal een stukje natuur in huis en geniet van de rust en stressvermindering die een groene omgeving biedt met klasse A geluidsabsorberende eigenschappen.

Marie Oskarsson

Productmanager bij Rockfon
1/1
Rockfon Mono Acoustic biedt 87% lichtreflectie en 99% lichtdiffusie, waardoor ook de natuurlijke lichtspreiding in elke ruimte wordt verbeterd. Dit vermindert op zijn beurt de behoefte aan hard kunstlicht. Studies hebben aangetoond dat hoe groter de hoeveelheid natuurlijk daglicht is waaraan je overdag wordt blootgesteld, hoe beter je 's nachts slaapt - dus tijd doorbrengen in een ruimte met Rockfon Mono Acoustic heeft niet alleen een positief effect op het individuele welzijn terwijl je je in het gebouw bevindt, maar ook lang nadat je bent vertrokken.

Sven van Ool

Rockfon Product Manager
Duurzaam, Functioneel, Esthetisch. We bieden alles in Ă©Ă©n.

Teemu Rekonen

Rockfon Design Team
1/1
De Canva-productfamilie heeft de beste geluidsabsorptie in zijn klasse, waardoor een onberispelijke akoestische omgeving wordt gecreëerd die mensen helpt beter te presteren, kalm en gelukkig te zijn en zich op de werkplek te kunnen concentreren. Het perfecte brandwerende kunstwerk geeft je een slimme manier om flexibele, feel-good ruimtes te creëren. Het was een genoegen om samen te werken met het Deense designbedrijf Akuart om de Canva-productlijn te ontwikkelen.

Marie Oskarsson

Product Manager
1/1
1/1
1/1
De prestaties van onze Eclipse-producten zijn gewoonweg uitstekend. Het is nu aan jou om het design te bepalen. Je kunt je eigen huisstijl versterken door meer met kleuren te werken op kantoor of plafondeilanden op maat te gebruiken als bewegwijzering voor gasten. Je hebt volledige vrijheid om het te ontwerpen zoals jij wilt, en ik kan niet wachten om te zien wat je creativiteit jouw interieur gaat brengen met deze nieuwe opties.

Marie Oskarsson

Product Manager
1/1