Bezoek ons op stand 131 tijdens ARCHITECT@WORK in Rotterdam

Op 14 en 15 september ontmoeten wij je graag tijdens ARCHITECT@WORK in Ahoy in Rotterdam. Je vindt ons op stand 131.

Een evolutie in design

Er komt iets nieuws en spannends aan…

De wereld is veranderd en ontwerpers zoals jij hebben meer keuzes nodig. We hebben naar jullie geluisterd. En daarom besloten we dat het tijd was om iets nieuws toe te voegen aan jouw ontwerpmogelijkheden.

Omdat we begrijpen dat een ruimte continu in beweging is, gingen we bij Rockfon op zoek naar oplossingen voor de multifunctionele interieurs van vandaag.

Ons ontwerpproces richtte zich altijd op het inspelen op nieuwe trends of functionaliteiten. Het was dus een keerpunt toen we onze producten niet langer als een finishing touch beschouwden en ze meer holistisch gingen bekijken: als platforms met oneindige flexibiliteit die kunnen veranderen en zich kunnen aanpassen tijdens de reis van de klant.

Een evolutie in design

Ontmoet ons op 14 en 15 september tijdens ARCHITECT@WORK in Rotterdam waar we onze nieuwe akoestische designoplossingen introduceren.

Ervaar onze designcollectie die een verbluffende uitstraling combineert met geweldige akoestiek. Ben je dol op design, esthetiek en akoestiek, dan zul je het vast geweldig vinden wat we je willen laten zien.

Gratis inspiratieboek

Breng een bezoek aan de Rockfon stand en maak een afspraak met onze adviseurs om te ontdekken hoe onze designproducten jouw volgende project kunnen complementeren. Je ontvangt dan gratis het luxe inspiratieboek met de laatste interieurtrends.

Registreer nu

Relaties van Rockfon kunnen zich gratis registeren voor een bezoek aan ARCHITECT@WORK via deze link.

Onze adviseurs Jan de Jong en Edgar Belonje vertellen je graag meer over onze nieuwste innovaties.

Tot ziens in Rotterdam!