Het Rockfon lichtframe voor kantafwerking X combineert service-integratie met een mooi design

22 juli 2020

Het vinden van de perfecte oplossing die service-integraties mogelijk maakt, zonder het visuele ontwerp van uw ruimte te veranderen, is nu eindelijk beschikbaar.

acoustic ceiling

X-edge light frame

Perfect verdekte integratie van licht- en technische installaties

Het montagevriendelijke lichtframe, dat exclusief voor onze plafondpanelen met kantafwerking X werd gemaakt, past perfect in het ophangsysteem. Het resultaat? Een zowel esthetische als praktische afwerking.

Deze oplossing maakt een vlotte installatie mogelijk van zowel een lichtframe als andere belangrijke technische voorzieningen zonder afbreuk te doen aan de visuele afwerking van de ruimte. Bovendien sluit het lichtframe naadloos aan op het plafondpaneel met kantafwerking X, voor een gewenst strak en vlak design.

Voordelen:

  • Een prachtige designoplossing voor standaard ventilatie - en ventilatie verlichtingselementen
  • Soepele en subtiele overgang tussen de integratie van technische voorzieningen en de plafondtegels met kantafwerking X
  • Het frame is compatibel met een grote verscheidenheid aan modulaire verlichting

Passend en functioneel ontwerp

De Rockfon plafondpanelen met kantafwerkingen X zijn volledig recyclebaar en zijn verkrijgbaar in 600x600mm en kan zowel vóór als ná het plaatsen van verlichting en ventilatie worden geïnstalleerd. Het frame is daarnaast compatibel met een grote verscheidenheid aan modulaire verlichting.

Rockfon systemen met kantafwerking X

Het plafondsysteem is verkrijgbaar in twee verschillende versies, zoals de Rockfon® System T24 X DLC™, een dubbellaags systeem om extra stabiliteit te bieden en de installatie van plafondpanelen met een groter formaat te vergemakkelijken, en de zogeheten Rockfon® System T24 X™.

Bekijk de video's hieronder om te zien hoe eenvoudig deze te installeren zijn - inclusief het X-edge light frame.

DK, Overformynderiet, Copenhagen, Rørbæk & Møller Arkitekter ApS, Healthcare, Rockfon Sonar, X edge, 1800x600, White, Rockfon System T24 X

Rockfon System T24 X DLC

Ideaal verdekt plafondsysteem voor grote ruimten, geringe inbouwhoogte en volledige demonteerbaarheid en eenvoudige montage van plafondtegels in groot formaat.

A. Enggaard A/S - Ceresbyen 64,Denmark,Aarhus,A. Enggaard A/S,ROCKFON Blanka,X-edge,1200x600,white,Chicago Metallic T24

Rockfon System T24 X

Ideaal verdekt plafondsysteem voor grote ruimten, geringe inbouwhoogte en volledige demonteerbaarheid en eenvoudige integratie van overige technische installaties.

Elegante akoestische plafondoplossing

Het nieuwe hoofdkantoor van Bialmed is gevestigd in een modern en elegant gebouw dat is ontworpen door architecten van het bureau 3XA. Het interieurontwerp bestaat uit een centrale hal, een open ruimte, goed verlichte kantoorruimten die zich langs glazen gevels bevinden, vergaderruimten en een foyerruimte. Rockfon Blanka met kantafwerking X werd gekozen omwille van zijn minimalistische stijl en uitstekende akoestiek.

Pisz, Poland, Bialmed Sp. z o.o., Rockfon Blanka® X-edge

PL, Bialmed Sp. z o.o., Pisz, 3XA, Office, Rockfon Blanka, X edge, 1200x600x22, White

Zachte rondingen en een minimalistische oplossing

Het kantoor is gevestigd aan het Amerika-plein in Kopenhagen. De zachte rondingen en de geweldige akoestische plafondoplossing creëren een zeer uitnodigende werkruimte. Ondanks de ligging in de stad is de kantoorruimte zeer licht dankzij het Rockfon Blanka plafond, dat veel natuurlijk licht binnenhaalt.

Copenhagen, Denmark, Mærsk Amerika Plads, Rockfon Blanka X-edge

DK, Mærsk Amerika Plads, PLH Arkitekter, Office, Reception, Open plan office, Rockfon Blanka, X edge, white

Gerelateerde artikelen