Meer installatiegemak met onze nieuwe kaderbaffles

1 november 2019

Met trots presenteren wij ons nieuwe assortiment kaderbaffles, verkrijgbaar met vierzijdig frame en verschillende nieuwe montagemogelijkheden voor nog meer gemak. Voor industriële toepassingen is er de Rockfon® Industrial™ Baffle met tweezijdig frame.

Verhoog het akoestisch comfort

Onze nieuwe kaderbaffles zijn uitermate geschikt voor betonkernactivering en ruimtes waar regelmatige en eenvoudige toegang tot installaties vereist is. Kies uit drie verschillende uitvoeringen.

De Rockfon® Universal™ Baffle is perfect voor kantoren, scholen, retail of leisure locaties en beschikbaar in wit en 31 Color-all® kleuren. De Rockfon® Industrial™ Baffle heeft een oppervlak met verhoogde duurzaamheid en zorgt voor een veilig geluidsniveau in industriële ruimtes. Speciaal voor vochtige of veeleisende binnenruimtes of plekken die regelmatige reiniging vereisen, is er de Rockfon Humitec® Baffle.

Bekijk de installatievideo’s voor de verschillende montagemogelijkheden.

Ruime keuze aan montagemogelijkheden

Alle Rockfon kaderbaffles beschikken over onze gepatenteerde multi-functionele clip die verschillende snelle en eenvoudige ophangmogelijkheden biedt.

Met de Rockfon Baffle Ophangrail creëer je een flexibele werkruimte en een esthetisch eindresultaat. 

De Rockfon Baffle T24 montage, tevens beschikbaar in corrosiebestendige ECR variant, maakt gebruik van de sterkte van ons Chicago Metallic™ T24 ophangsysteem. 

De kaderbaffles kunnen ook gemonteerd worden met de Design of Classic Ophangdraad of met snelophangers. Ideaal om snel de hoogte aan te passen.

Montage met de Rockfon Baffle ECR Ophangklem voor directe montage maakt eenvoudige uitlijning mogelijk en biedt één ophangpunt voor twee Baffles. 

Vind de ideale kaderbaffle voor elk project

Ontdek welke Rockfon Baffle oplossing het beste past bij uw volgende project. Bezoek onze productpagina''''''''s voor de databladen en systeembeschrijvingen van Rockfon Universal Baffle, Rockfon Industrial Baffle , Rockfon Humitec Baffle en Rockfon Contour .