order-bucket

Het gebouw valt op door de ronde hoek naar de drukke Kalkbrænderihavnsgade, en eenzelfde hoek naar het binnenplein. Zo wordt een aantrekkelijke plek gecreëerd tegen een stedelijke achtergrond waar huisvesting, kantoor, winkel en restaurant activiteiten zich met elkaar vermengen.

De begane grond, met zijn vijf meter hoge plafonds, heeft de uitstraling van een semi-openbare plek die overgaat in het dagelijkse leven op het plein.

Toegepaste producten: Rockfon Blanka®, X, 1800 x 600

Toegepaste producten: Rockfon Blanka®, X, 1800 x 600

Toegepaste producten: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600

Toegepaste producten: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600

Toegepaste producten: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600

Toegepaste producten: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600

Toegepaste producten: Rockfon Blanka®, X, 1200 x 600

Maersk Oil & Gas Division

Land:Denemarken
Architect:PLH arkitekter
Fotograaf:Svend Christensen, Nivbe fotograferne
Producten:Rockfon Blanka®
Kantafwerking:X
Afmeting:1200 x 600, 1800 x 600
rockfon