Stap binnen in een wereld waar elk geluid telt!

29 maart 2024

Op dinsdag 16 en woensdag 17 april vindt de WorkPlace Xperience opnieuw plaats in de Van Nellefabriek in Rotterdam. Tijdens het evenement zal Office NXT, ondersteund door Rockfon, laten zien hoe akoestiek en design gecombineerd kunnen worden.

Met Rockfon Canva Floor screen creëer je een akoestische scheiding tussen werkplekken

Met Rockfon Canva Floor screen creëer je een akoestische scheiding tussen werkplekken

Op zowel de dinsdag als de woensdag worden allerlei lezingen gegeven op de WorkPlace Xperience die de bezoekers waardevolle inzichten geven. Inzicht dat ze kunnen gebruiken bij het bedenken en ontwerpen van de juiste werkplek. We nodigen je graag uit in een wereld waar elk geluid telt.

Duurzame werkomgeving

Tijdens WorkPlace Xperience wordt er veel aandacht besteed aan het ontwikkelen en inrichten van een optimale en duurzame werkomgeving. Er wordt gekeken hoe werkgevers kunnen bijdragen aan het welzijn en geluk van hun medewerkers en verschillende exposanten leggen uit hoe bedrijven kunnen inspelen op opkomende technologische trends. Op de stand van Office NXT kan de bezoeker kennis maken met interieurarchitect Saskia Beekmans en Rob de Haas, initiatiefnemers van Office NXT.

Vraaggesprek "Stap binnen in een wereld waar elk geluid telt!"

Namens de BNI heten Negar Shorbi, Daan Schipper, Pascal van Dort, en moderator Marco Sotthewes je welkom in een ontdekkingstocht langs de dimensies van persoonlijk ruimtelijk welzijn en ongemak. Ontdek inzichten uit de omgevingspsychologie en verken hoe sensorische ervaringen en technologieën kunnen versmelten tot een verrijkte ruimtelijke ervaring. Verdiep je in het gebruik van Biophilic design in relatie tot akoestiek en geluid. Deze sessie is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van ruimtelijke ervaringen. Deze sessie wordt gehouden op woensdag 17 april om 11.30 uur. Een vraaggesprek vol waardevolle inzichten voor iedereen die werkplekken ontwikkelt en ontwerpt.

Ontdek Rockfon Canva

De bezoeker kan op de stand van Office NXT verschillende Rockfon Canva producten van dichtbij bekijken en ervaren. De akoestische panelen van Rockfon Canva zijn te bedrukken met een print op maat en verkrijgbaar in diverse uitvoeringen.  

Uiteraard staan onze collega’s klaar om meer uitleg te geven over de akoestische designoplossingen die het assortiment rijk is. In de wensput op de stand kunnen de aanwezige bezoekers een wens achterlaten.

Aanmelden voor de WorkPlace Xperience op 16 en 17 april in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam kan op WorkPlace Xperience 2024 | WorkPlace Xperience.