Rockfon gaat partnerschap aan met beroepsvereniging BNS Crisp

Rockfon is een nieuwe samenwerking aangegaan met BNS Crisp, de Beroepsvereniging voor Nederlandse Stylisten. We slaan de handen ineen om het belang van goede akoestiek in een interieurdesign te onderstrepen.

Rockfon Global Acoustics Ambassador Pascal van Dort bij BNS Crisp.

Rockfon Global Acoustics Ambassador Pascal van Dort bij BNS Crisp.

In 2023 mocht Rockfon meerdere malen in de keuken kijken bij events georganiseerd door o.a. BNS Crisp. Door met een andere partner deel te nemen aan onder andere het evenement MDXL Project & Interieur in De Woonindustrie in Nieuwegein kwam het spreekwoordelijke balletje aan het rollen.

BNS Crisp

De beroepsvereniging voor Nederlandse stylisten is de vereniging en belangenbehartiger voor stylisten in de domeinen interieurstyling (zowel particulier als zakelijk), vastgoedstyling, groenstyling en start-ups. Vanuit verschillende invalshoeken bepalen zij jaarlijks wat de actuele thema’s zijn en er wordt nauw samen gewerkt met verschillende ambassadeurs, vakgenoten en experts die samen met de BNS Crisp organisatie zorgen voor een interessante programmering om leden te inspireren en het vak van stylist verder te professionaliseren.

Akoestiek als gemene deler

Uit de verschillende events die Rockfon samen met BNS Crisp mocht organiseren in 2023 blijkt dat akoestiek een relevant en actueel thema voor de leden is. Vaak heeft men er wel een beeld bij, maar om het in de praktijk toe te passen in een ontwerp blijkt een uitdaging. Daarom heeft Rockfon besloten om zich als expert op het gebied van akoestiek aan te sluiten bij BNS Crisp als jaarpartner. 

Voor 2024 hebben we inmiddels de plannen gemaakt om de samenwerking verder te intensiveren en het thema akoestiek in combinatie met interieurdesign meer aandacht te geven in de programmering. Zo wordt er deelgenomen aan de Interieurprofessionaldag en het Festival Interieur dat BNS Crisp jaarlijks organiseert. Tijdens deze evenementen zullen met name de basisprincipes van akoestiek uitgelegd worden in korte workshops. 

Masterclass

Deze twee evenement worden vervolgens gecomplimenteerd met een verdiepende programma in de vorm van een exclusieve masterclass over akoestiek. Hierbij wordt deelnemers door een akoestisch expert meegenomen in de wereld van geluid en akoestiek aan de hand van de theorie, praktijkvoorbeelden en er is ruimte om eigen projecten tegen het licht te houden. Zo kunnen de deelnemers meteen hun eigen vraagstuk toetsen. Hou daarom de communicatiekanalen van zowel Rockfon als BNS Crisp in de gaten voor meer informatie. Meer details over BNS Crisp lees je op hun website.