Word jij de Grid Master 2024?

21 maart 2024

Ga samen met een collega de strijd aan en laat zien hoe goed je bent.

Rockfon Grid Masters 2024

Heb jij veel ervaring met het monteren van plafonds en wil je kans maken op fantastische prijzen? Schrijf je dan in voor de Rockfon Grid Masters. Deze vinden gedurende het hele jaar plaats op verschillende dealerlocaties. 

Wedstrijd
In teams van twee personen monteer je tijdens het event samen een Chicago Metallic T24 2850 ophangsysteem in combinatie met Rockfon Krios plafondplaten - de betrouwbare keuze van veel plaatsers. Je hebt 10 minuten de tijd om een plafond van 3 x 3 meter te installeren en gaat de strijd aan met een ander team. Vervolgens wordt het eindresultaat beoordeeld op kwaliteit en kun je bonuspunten scoren voor de snelheid. Het team met de meeste punten wint een dinercheque van € 125,- per persoon.

Finale
Je maakt tevens kans om je te plaatsen voor de finale in december in het Rockfon trainingscentrum in Wijnegem, nabij Antwerpen. Het winnende team dat zich Grid Master 2024 mag noemen, gaat naar huis met een hotelcheque t.w.v. € 500,- per persoon. Ook mag je het predicaat Grid Master 2024 voeren, een kwaliteitskeurmerk waarmee je jouw vakmanschap kunt laten zien.

Hapje & drankje
We maken er een gezellige avond van, waarbij je collega monteurs en het team van Rockfon en de dealer ontmoet en kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Een ideaal moment om nieuwe contacten op te doen onder het genot van een hapje en een drankje. De foodtruck staat voor je klaar en alle deelnemers ontvangen een leuke goodiebag.

Ben je snel en secuur? Meld je dan aan en laat zien dat je een echte vakman bent. Er is per event plek voor maximaal 10 teams van 2 personen, dus schrijf je snel in. Neem contact op met jouw Rockfon dealer voor meer informatie.

Uiteraard zijn toeschouwers ook van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen.

We hopen je te zien bij de Rockfon Grid Masters!


Programma

17:00 - 18:00 

Ontvangst & foodtruck 

18:00 - 20:00 

Wedstrijden Rockfon Grid Masters. Twee teams van plafondmonteurs nemen het tegen elkaar op om in 10 minuten het beste plafond te installeren 

20:00 - 20:30 

Prijsuitreiking & borrel 

Agenda
Onderstaande Rockfon dealers organiseren de Grid Masters. Neem contact op met jouw dealer voor de specifieke data en locaties. 

Datum  Locatie
Donderdag 11 april  CMI Boven-Leeuwen
Donderdag 16 mei Baustoff + Metall Zwolle
Donderdag 23 mei Baustoff + Metall Roelofsarendveen
Donderdag 30 mei Obimex Almelo
Donderdag 13 juni Baustoff + Metall Den Bosch
Donderdag 20 juni SIG Amersfoort
Donderdag 27 juni Astrimex Leek
Donderdag 5 september BMN Van Keulen Roosendaal
Donderdag 19 september Van Wijngaarden + Co Rotterdam
Donderdag 10 oktober SIG
Donderdag 7 november CMI Nootdorp
Donderdag 12 december Finale Rockfon trainingscentrum Wijnegem (BE)